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2020-04-02

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Photos: 2020-04-02

Photos: ”Omelette with avocado and Cherry Tomatoes"

”Fettuccine ai Ricci di Mare"
There is no place like Japan where obtaining fresh and high quality seafood is so easy and ubiquitous as we are in raw fish eating country with incomparable food handling standard. A quickly perishable sea urchin is better to be cooked ASAP.

「ウニのパスタ」
フェットゥチーネでウニのパスタを作りました。
Riccioはイタリア語でハリネズミ、Ricco di Mareで海のハリネズミを意味するウニになります。新鮮なウニが簡単に手に入る日本では良い材料を確保できます。全てのウニに火を通さないで生のウニを上にトッピングして残りは微妙な火加減で仕上げます。濃厚でクリーミーなパスタは良く冷えたイタリアの 白ワインが合いますが、ウニの苦みが少しあるので今日はトロピカルな甘みを感じるゲヴェルツトラミネールとマリアージュしました。Buon Appetito!

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